A liberális demokrácia címszó alatt folytatott szándékos társadalom rombolás, -  amely mára Nyugat - Európában, azon belül is leginkább Németországban csúcsosodott ki,  -  lopakodó törvényhozással jött létre. Ezt, a társadalom romboló tevékenység széles skálájából kiragadott szeleten, a nemi identitás szabad megélése, mint alapvető emberi jogon mutatnám be.  

Kezdetben volt a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség jól hangzó szlogenje. Ki gondolt akkor arra, hogy a Szabadságban a szabadosság is meg fog jelenni. A nemi aberrációt mindenki betegségnek tartotta, aminek nyilvános, pláne erőszakos megélése büntetendő volt. Aztán jött a liberálisok érzékeny " humanizmusa ". Miért kell a szegény betegeket a törvény szigorával büntetni. Végtére is ez nem fertőző betegség, mint a lepra, vagy a tüdőbaj, ami szigorú elkülönítést, vagy nyilvántartást, kötelező gyógyítást igényel. Megszüntettük tehát a homoszexualitás törvény általi büntetését. 

Nem telt el sok idő, az emberi szabadság jogok felkent képviselői előálltak azzal, hogy a homoszexuálisoknak jogot kell adni a nemi identitásuk büszke megélésére. Megkapták. A demokrácia fokmérője lett, hogy a normális, egészséges többség mennyire elfogadó a deviáns kisebbség provokatív vonaglásával szemben. Ez kezdetben évi egy alkalommal, egy napos tombolást jelentett, majd egy hetes, sőt egy hónapos igénnyel lépett fel. és a politikai pártok egymásra licitálva örvendeztek a demokrácia  megvalósulásának eme pregnáns példáján. A társadalom ébredező önvédelmi reflexét a prájdok elleni tiltakozást, immár az emberi szabadságjogok durva megsértéseként értékelte a hatóság. A " művelt " , Nyugat , az európai " értékek " liberális védői Orbán Viktor egyik fő bűnének rótták fel, hogy nem vonult a pride élén! A szemérem sértés, az egészséges többség normális nemi identitásának megcsúfolása a törvény által feljogosítva folyik. 

De ez sem volt elég. A természet rendjét, a társadalom fennmaradását veszélyeztető gender őrületet, már több mint 50 nemi identitás forma tiszteletét követeli meg. Pusztító ideológiájuk terjesztését már az óvodás gyermekektől kezdve az egyetemekig követelik. 

Ez csak egy szelete a liberális demokrata álca alatt folyó szándékos társadalom rombolásnak. Ezt a taktikát, a lopakodó törvényhozást kell felismerni. és megakadályozni. 

O. I.